lunes, 8 de junio de 2015

Entrega Foto y Dvd

Benvolgudes famílies

 

Els dies 9 i 10 de juny de 17:00 a 18:30 hores es procedirà al lliurament de les fotografies i DVD per a les famílies sòcies.

 

El DVD és un recull de les activitats que han realitzat els nostres fills durant el curs i juntament amb la foto de grup de classe seran, sense dubte, un bonic record.

 

El DVD I LA FOTO SÓN GRATUITS PER ALS SOCIS DE L’AMPA.

  

Les famílies NO SÒCIES de l’AMPA, que  vulguin obtenir la foto i el DVD hauran de sol·licitar-ho via email a ampasantramonnonat@gmail.com, i abonar la cuota de 25€. Els hi recordem que si no fan us d’aquesta possibilitat, el dia del repartiment no se’ls entregaran la foto ni el DVD en cap cas.

 

 

Queridas familias

 

Los  días 9 y 10 de junio de 17,00 a 18,30h  se procederá a la entrega de las fotografías y DVD para las familias socias.

 

El  DVD recogerá las actividades que han realizado nuestros hijos durante el curso y junto a la foto de grupo de clase serán, a buen seguro, un bonito recuerdo. 

  

EL DVD Y LA FOTO SON GRATUITOS PARA LOS SOCIOS DEL AMPA. 

 

Las familias  NO SOCIAS del AMPA, que quieran  disponer de la foto y el DVD, deberán solicitarlo vía email a ampasantramonnonat@gmail.com, y abonar la cuota de 25€. Les recordamos que si no hacen uso de esta posibilidad, el día del reparto no se les entregarán la foto ni el DVD en ningún caso.

 

 

Atentamente

AMPA SANT RAMON

No hay comentarios:

Publicar un comentario